National Science Foundation Headquarters

Alexandria, Virginia

LSG Landscape Architecture was retained by the Evans Company to provide detailed design and construction documents for the site development of this 500,000 square foot office/retail development which is the new headquarters for the National Science Foundation. This urban project features two 12-story office buildings, outdoor plaza, streetscape development and a large interior atrium with adjacent restaurants and retail space. LSG was responsible for the design of the plaza and streetscape areas as well as planting design for the atrium - a colorful oasis featuring tall palms and a suspended sculpture that complements the artist's designs on the pedestrian bridge.

+1.703.821.2045
info@lsginc.com
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram